Op zondag 2 juni 2019 is het weer zover, de jaarlijkse oergezellige braderie in Weert, wijk Fatima.

Dit is een jaarlijks terugkomend evenement waar vele bezoekers aanwezig zullen zijn. De braderie wordt omlijst met sfeervolle muziek, gezellige terrassen en diverse kinderattracties. Dus volop vermaak voor jong en oud en een hoop gezelligheid. De standhouders komen uit heel Nederland, Belgiƫ en Duitsland naar deze gezellige markt.

De aangeboden artikelen van de diverse stands variĆ«ren van kleding, lederwaren, CD’s, hobbyartikelen, gereedschappen, bloemen, planten en snacks tot wenskaarten, boeken, strips, keramiek, parfums, sieraden, antiek en curiosa. Tevens zal er een gedeelte van het marktparcours ingericht worden als vrijmarkt voor met name de inwoners van de wijk Fatima.

Entree: gratis
Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Locatie: Weert, Molenpoort – Coenraad Abelsstraat