Extra infoavond Kindcentrum Kansrijk

Vanwege de grote belangstelling komt er een extra informatiebijeenkomst over het initiatief Kindcentrum Kansrijk. “Het is mooi om te zien dat de drie informatiebijeenkomsten over ons initiatief Kindcentrum Kansrijk goed bezocht zijn door zowel ouders als professionals”, aldus de initiatiefnemers.

Ze merken dat de belangstelling toeneemt en horen ook dat helaas niet iedereen in de gelegenheid is geweest om een informatiebijeenkomst bij te wonen. Daarom hebben ze besloten om een vierde informatiebijeenkomst te organiseren:

Wanneer: dinsdag 7 mei a.s.
Tijdstip: 19:45 uur inloop
20:00 uur start
21:30 uur afronding en sluiting
Waar: PSW, Graafschap Hornelaan 88 te Weert

Ze vinden het fijn als jij je van tevoren wil aanmelden. Dit kan per email via het email-adres: [email protected] Zet hierbij jouw naam en telefoonnummer. Als je al vragen hebt dan kun je ze stellen via de email dan worden deze besproken tijdens de bijeenkomst.