Gestripte BMW aangetroffen in bos

112 Dorpen Opmerkelijk Stramproy 1 reactie 1 min. leestijd

(Foto’s) Vanochtend vroeg troffen wandelaars een gestripte BMW aan in het buitengebied van Stramproy. De BMW, of wat daar nog van over was, was op een onverhard fiets- / wandelpad van de Stramprooise Heide achtergelaten.

Het betrof een BMW uit het Duitse district Ludwigsburg, net boven Stuttgart, zo’n 450 kilometer vanaf Weert. In Stramproy heeft men de gestolen BMW, waarschijnlijk afgelopen nacht, in alle rust uit elkaar gehaald. Alle waardevolle onderdelen waaronder het stuur, veel electronica en de stoelen waren uit de auto gehaald. Ook de handvatten waren van de deuren af gehaald.

De politie is ter plaatse geweest en heeft de auto laten afslepen. De rechtmatige eigenaar zal door de politie in kennis worden gesteld. De resterende onderdelen zijn opgeruimd en de auto is geborgen.

[nggallery id=’7723′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie