Budel / Horn – Maandagochtend kort voor 9.30 uur ontving de politie melding van een mogelijke inbraak bij een woning aan de Rijksweg in Horn. Binnen vijf minuten wisten de agenten een verdachte aan te houden.

Uitgebreid signalement

Rond 9.30 uur werd door de bewoner van een woning aan de Rijksweg in Horn de politie gealarmeerd nadat deze een inbreker in de woning betrapt had. De inbreker ging er te voet met onbekende buit vandoor. De bewoner wist een uitgebreid signalement van de verdachte te geven.

Aanhouding

Een alerte patrouille sloeg meteen aan op het signalement. Zij had de verdachte kort daarvoor op de Rijksweg in Horn, ter hoogte van de oprit van de N280 richting Roermond, zien lopen. De patrouille wist de verdachte, een 19-jarige man uit Budel, dan ook meteen daarna op de Parallelweg aan te houden.

7 REACTIES

 1. @Weertdegekste.nl
  Kijk dat je Nieuws uit andere regio gaat plaatsen is puur voor je inkomsten omhoog te krijgen. Verander dan de naam ook gelijk van je website en geef andere mensen een kans die het bij de Gemeente Weert houdt en hooguit Nederweert .

  Het moet toch onderhand duidelijk zijn dat mensen geen interesse hebben in nieuws buiten weert.

  Mvg

 2. Wat een onzin ik woon in Budel en kijk elke dag op weertdegekste is fijn dat er meer nieuws opstaat dan alleen Weert

 3. dan klik je toch niet op een bericht… jeetje mina. azijn in de aanbieding?? wdg is geen noord koreaans medium dat je verplicht moet bekijken…

 4. Frans, Jij hebt groot gelijk. Mijn vrouw Bep en ik gaan regelmatig op vakantie in Noord Korea. Ook al hebben wij daar geen al te goede verbinding kijken we toch bijna dagelijks naar Weertdegekste. Om de meeste reacties kunnen wij beiden wel lachen. Niet hardop natuurlijk omdat de N Koreanen in tegenstelling tot veel Weertenaren daar altijd wat achter zoeken.

 5. Blijf het vreemd vinden dat die vluchtelingknuffelaar ook de criminele kansenparels blijven knuffelen in plaats van buiten trappen. Zo zorg je er alleen maar voor dat het draagvlak voor echte vluchtelingen wegebt.

 6. En ja hoor. Alweer een kansenparel uit het AZC.
  En dit is nog maar het begin, die mannen hebben niks te verliezen en gaan maar door.

  Allemaal dankzij de vluchtelingenknuffelaars.

 7. Beste Emma, u vergeet iets, het nieuws op weertdegekste is ook nog gratis, geen premium artikelen en het is ook mogelijk om te reageren.
  Na de reactie stop van vorig jaar, is het ook weer wat drukker aan het worden met bezoekers en reaguurders.

Comments are closed.