Inbreker uit Budel aangehouden

Budel / Horn – Maandagochtend kort voor 9.30 uur ontving de politie melding van een mogelijke inbraak bij een woning aan de Rijksweg in Horn. Binnen vijf minuten wisten de agenten een verdachte aan te houden.

Uitgebreid signalement

Rond 9.30 uur werd door de bewoner van een woning aan de Rijksweg in Horn de politie gealarmeerd nadat deze een inbreker in de woning betrapt had. De inbreker ging er te voet met onbekende buit vandoor. De bewoner wist een uitgebreid signalement van de verdachte te geven.

Aanhouding

Een alerte patrouille sloeg meteen aan op het signalement. Zij had de verdachte kort daarvoor op de Rijksweg in Horn, ter hoogte van de oprit van de N280 richting Roermond, zien lopen. De patrouille wist de verdachte, een 19-jarige man uit Budel, dan ook meteen daarna op de Parallelweg aan te houden.