Cheques uitgereikt aan OntspanWater

Het team van Cohors Dolor heeft het goed gedaan tijdens de Wieërter Kwis. Zij eindigde op de 8ste plek en sleepte de originaliteitsprijs in de wacht. Samen goed voor een bedrag van € 1.200. Vandaag was het moment om de cheques aan stichting OntpanWater te overhandigen. Dit gebeurde op de toekomstige locatie aan de Kessenichstraat in Weert.

Stichting OntspanWater heeft als doel het realiseren en exploiteren van een 34°C (therapie) bad voor ontspanning, therapie en verlichting. Geheel aangepast voor mindervaliden mensen, voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat (spierpijnen, reuma, MS, etc.), voor mensen met een mobiliteitsprobleem (rolstoel of ligorthese) of voor revalidatie. Kortom een (therapie)bad voor alle leeftijden waar mensen met of zonder begeleiding kunnen ontspannen. Gemoedelijk, kleinschalig, persoonlijk en in een rustige omgeving.

De bijdrage vanuit de Wieërter Kwis brengt Stichting Ontspanwater weer een stap dichter bij de realisatie.