27ste kunstINkijk op Tweede Paasdag

Foto: KunstInKijk 2018

Jaarlijks presenteert Stichting Kunstcentrum Weert zich met de kunstINkijk: een tentoonstelling en een Atelierroute. Dit jaar zal deze plaatsvinden op Tweede Paasdag (maandag 22 april).

De groepsexpositie is dit jaar te vinden in Het Fatimahuis aan de Coenraad Abelsstraat 31a in Weert, waar 22 deelnemende beroepskunstenaars hun werken zullen presenteren. Op 22 april om 10.00 uur zal de expositie geopend worden door de Wethouder van Cultuur, Geert Gabriëls. Van daar uit kunnen bezoekers hun eigen atellierroute samenstellen om meer te zien van kunstenaars naar keuze.

De kunstenaars heten je welkom in hun ateliers en op nieuwe locaties, zoals het Kunstcentrum en Kunsthal Weert aan de IJzerenmanweg, Jarka Vranovsky in het huis van architect Coenders aan de Rembrandtlaan 18, gastexposant Rob Jacobs in de Verbinderij in Weert en de Ingelshof in Tungelroy. Nieuw zijn de ateliers van Mohammad Attar en van Laura Caris.

In de folder die je ontvangt bij de opening en op www.kunstcentrumweert.nl tref je de plattegronden en adressen van de locaties waar je de kunstenaars en hun werken kunt bezoeken. Op twee volgende zondagen 28 april en 5 mei is de groepsexpositie ook nog geopend. Op 5 mei om 15.00 uur is er een rondleiding door Frits Nies. De toegang is gratis!