Foto door: Murielle Nies Fotografie

Op zondag 7 april jl. vond het jaarlijkse Koningschieten plaats bij schutterij Sint Oda. Voorafgaand aan dit gebeuren werd de koning van 2018, Jelle Nieskens, opgehaald bij zijn opa en oma aan de Korenbloemstraat in Boshoven.

Vanaf 14.30 uur begon het Koningschieten bij het clubgebouw aan de Groothulsterweg, ook voor de jeugdleden en de Vrienden van Oda. Na een hele spannende strijd schoot uiteindelijk Dirk Moonen zichzelf tot koning en hij zal komend seizoen uittreden als koning van schutterij Sint Oda.

Ook was het spannend bij de jeugd. Lora Saelmans schoot het met het allerlaatste schot zichzelf tot jeugdkoningin en wordt daarmee voor komend seizoen de jeugdkoningin van schutterij Sint Oda.

Bij de vrienden van Oda schoot Wil Kersten zichzelf tot koning van Allen voor Oda. Iedereen van harte gefeliciteerd en heel veel succes komend seizoen.