(Foto’s/video) In Stramproy werd zaterdag het 25-jarig bestaan van de Megadance in Stramproy gevierd. Wie jarig is trakteert en dus werd de jeugd getrakteerd op een ‘silent disco’.

Naast de ‘gewone’ Megadance in De Zaal was er ook een zaaltje ingericht voor de silent disco. Hierbij hadden de jongeren een draadloze koptelefoon op en konden ze meeluisteren en meedoen met de DJ. Naast de muziek hadden de vrijwilligers van Megadance Stramproy ook voor de nodige versnaperingen gezorgd. Naast fris en popcorn kon men ook genieten van het populaire drankje Jillz (natuurlijk zonder alcohol). Ook was er een loterij waarbij de jongeren prijzen konden winnen.

Al 25 jaar een succes

De Megadance in Stramproy is al jarenlang een succes. Ook zaterdag waren er bijna 200 jongeren in De Zaal aanwezig voor een gezellige avond. Stichting Mega Dance Company in Stramproy organiseert 10 keer per jaar een leuke disco avond voor de jeugd in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar, en dat al 25 jaar lang. Het organiseren van de silent disco zaterdag was een extraatje voor de jongeren en tot stand gekomen dankzij een gewonnen prijs uit het Dorpsfonds uit Stramproy.

Video via Youtube

https://youtu.be/SUP5N1h-0JE