(Foto’s) Zondag kun je genieten van de Open dag bij recreatiegebied De IJzeren Man. Zondagochtend werd door wethouder Gabriels het officiële startsein gegeven. Dit gebeurde bij de vernieuwde entree van zwembad de IJzeren Man.

Tijdens de Open Dag presenteren de organisaties, die gelegen zijn in het recreatiegebied of daarin actief zijn, zich graag aan het grote publiek. Er is veel te zien en te doen in het IJzeren Mangebied.

Wethouder Geert Gabriëls gaf het startsein voor de open dag. De wethouder reikte de eerste deelnamekaart van de Amuse Fietstocht uit aan een groep enthousiaste fietsers. Ook deelde hij de eerste Speurtochtstempelkaart uit aan de kinderen. Tijdens de speurtocht voeren kinderen opdrachtjes uit en als ze vijf van de zeven vragen goed hebben beantwoord, krijgen ze een fruitijsje.

Voor jong en oud is er tijdens de open dag van alles te doen in en rond het recreatiegebied De IJzeren Man. De open dag duurt nog t/m 16.00 uur, je bent van harte welkom. Het weer is in elk geval prima.