N280 dicht vanwege ongeval

Plaats een reactie

Kelpen-Oler – Update 16.28u – (Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 15.35 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Rijksweg Noord in Kelpen-Oler.

In de bocht net voor de Kelperbrug over kanaal Wessem-Nederweert waren meerdere voertuigen tegen elkaar gebotst. Door nog onbekende oorzaak kwamen een bestelauto, bestelbus en personenauto met elkaar in botsing. Drie slachtoffers, waaronder een klein kind, zijn ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel.

De provinciale weg N280 is tussen het A2-viaduct en de kruising bij de Molshoof in Kelpen-Oler afgesloten voor het verkeer.

Update 16.28u

De politie heeft inmiddels het ongeval vastgelegd op papier. De toedracht is duidelijk en er is geen verder onderzoek meer nodig. De witte personenauto stond stil om af te kunnen slaan richting de Mildert in Nederweert. De bestelbus die achter de personenauto reed merkte de stilstaande auto te laat op en botste er achterop. De personenauto botste door de klap vervolgens weer op een tegemoetkomende bestelauto.

De bestuurder van de bestelauto kwam met de schrik vrij. De inzittenden, waaronder een kind, van de personenauto en de bestuurder van de bestelbus zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De beschadigde voertuigen worden geborgen. De weg zal rond 17.00 uur worden vrijgegeven.

[nggallery id=’7777′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie