Kerstpakkettenactie Broederschap Weert en Weerter Minima Groep

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Overweldigd waren ze vorig jaar, de Weerter Minima Groep en Broederschap Weert. Een grote hoeveelheid producten mochten ze inzamelen en vervolgens weer verdelen onder mensen die het goed konden gebruiken. Daarom zullen ze ook dit jaar weer artikelen inzamelen om zo naastenliefde in de praktijk te brengen. De kerken in het dekenaat Weert en andere partijen helpen hier graag aan mee.

Carin Rosbergen, coördinator namens de Broederschap: “Je maakt niet alleen mensen blij die het minder hebben; het is ook een fijn gevoel iets voor een ander te kunnen doen, zeker in deze dagen voor Kerstmis.”

Je kunt meedoen door houdbare producten, vooral blikken of potten groenten, vis in blik, wc-papier, waspoeder, schoonmaak- en toiletartikelen zoals shampoo, tandpasta en zeep te doneren. Let er wel op dat deze producten nog niet geopend zijn en nog minimaal twee maanden houdbaar blijven. Zelfgemaakte producten kunnen helaas niet in de kerstpakketten worden opgenomen.

Je kunt je donatie tussen 9 en 23 december inleveren in de kratten die klaarstaan in de kerken in Weert en Nederweert. Ben je niet in de gelegenheid om producten af te geven bij de kerken, dan kun je deze tussen 16.30 en 18.00 uur ook afgeven bij Judy Tangande aan de Kruisstraat 15 in Weert. Maak hiervoor een afspraak met de Weerter Minima Groep via 06-26377762 of [email protected].

Alle giften zijn van harte welkom. De organisatie is zeer dankbaar voor alle donaties.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie