Nieuwe bus voor Voedselbank Weert

Voedselbank Weert heeft dankzij de sponsoring van o.a. Greep naar de Hoorn, SLIM vermogensbeheer, Vakgarage van Nieuwenhoven, het Samenfonds, de Ronde tafel en met samenwerking van enkele lokale ondernemers, een nieuwe bus aan kunnen schaffen. Met trots heeft vandaag het hoofd logistiek de sleutels in ontvangst genomen van Vakgarage Nieuwenhoven.

Om aan de groeiende behoefte aan levensmiddelen voor cliënten van de voedselbank te kunnen blijven voldoen, en het feit dat het aanbod van supermarkten steeds minder wordt, worden de ophaalroutes bij winkels en bedrijven noodgedwongen uitgebreid. Deze aanschaf was noodzakelijk omdat er dus meer én verder gereden moet worden om producten op te halen, onder meer bij het centrale distributiecentrum in Landgraaf, en bij andere voedselbanken die voedsel over hebben.

Voedselbank Weert is bovengenoemde sponsoren ontzettend dankbaar, hierdoor kan zij ruim 180 gezinnen in de regio Weert voorzien van een wekelijks voedselpakket.

Ken je mensen die mogelijk in aanmerking komen voor de voedselbank, of wil je meer informatie? Kijk dan eens op de site www.voedselbankweert.nl.