Op zondag 19 mei 2019 organiseert de brandweer van Stramproy een open dag. Je kan dan de gloednieuwe brandweerkazerne bezichtigen die binnenkort in gebruik wordt genomen.

Naast de brandweerkazerne zijn er ook diverse andere (brandweer)voertuigen te bezichtigen. Verder komt er een E-one voertuig (crashtender) naar Stramproy. Deze is gestationeerd op vliegbasis Volkel. Verder worden er diverse demonstraties gegeven.

Jubileum

De brandweer van Stramproy viert tevens haar 175 jarig bestaan. Het oude spuitje uit 1844 zal ook in actie komen tijdens een van de demonstraties. Naast de brandweer zullen ook andere hulpverleners aanwezig zijn waaronder de politie, EHBO vereniging Stramproy en HartSave Stramproy.

Voor de kinderen worden er diverse spellen opgezet. Er zal veel te beleven zijn voor jong en oud. De brandweer geeft nog als tip: kom met de fiets!

Meer informatie: https://www.facebook.com/brandweer.stramproy.