Win cadeaubon van Alpha-Shop

Weert Winacties 1 reactie 2 min. leestijd

Winactie – In maart opende de Alpha-Shop in de Hoogstraat haar deuren voor het publiek. In de winkel worden refurbished IT producten verkocht.

Alpha-Shop verkoopt refurbished IT producten. Refurbished betekent dat producten ná gebruik gecontroleerd en gerenoveerd worden. Ruim 3 jaar geleden zijn ze gestart met hun webshop en nu was de tijd rijp om een winkel in Weert te openen. In de winkel kunnen klanten terecht voor deskundig advies en een demo.

Alpha-Shop zorgt ervoor dat de IT-producten niet op de afvalberg terecht komen en dragen zo bij aan duurzaamheid en ontlasten het milieu. Door de samenwerking met verschillende partners kunnen ze klanten diverse services aanbieden zoals installeren op locatie, reparaties, uitbreiding en updaten. Meer info: https://www.alpha-shop.nl/.

Ter kennismaking mag WdG in samenwerking met Alpha-Shop twee cadeaubonnen van elk 50 euro verloten. Wil je kans maken? Doe dan mee met de prijsvraag.

Winactie

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen. Dit zijn de winnaars:
D. Kohlen
K. Kollee

Actievoorwaarden: maximaal 1 inzending per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De cadeaubonnen worden verloot onder de juiste inzendingen. De prijsvraag duur t/m 16 april 2019. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Alpha Shop. De te winnen cadeaubon is alleen te besteden in de winkel in de Hoogstraat te Weert. De woonplaats en leeftijd wordt gevraagd vanwege een doelgroepmeting. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie