Open dag NEWstairs / Van Eyck shutters

In juni 2015 verhuisden de familiebedrijven NEWstairs en Van Eyck shutters onder leiding van Toon Steijvers en zijn zonen, Frank en Henrie, van Budel naar Weert. “Die verhuizing vierden we met een spectaculaire Open Dag. En nu hebben we weer wat te vieren!” aldus Toon. “Na een flinke uitbreiding van het bedrijfspand, tot een totaaloppervlakte van maar liefst 7200 m², stellen we met trots onze meest recente aanwinsten aan iedereen voor.”

NEWstairs Trap Atelier

“In het NEWstairs Trap Atelier vervaardigen we nieuwe, houten trappen van hoog niveau. Hier wordt uitsluitend met hoogwaardige houtsoorten gewerkt voor de mooiste trappen”, vertelt Toon. “Met jarenlange ervaring in de renovatiebranche zagen we door een aantrekkende economie de ontwikkelingen in de markt en daarmee de vraag naar nieuwe trappen stijgen. Bovendien is een traprenovatie niet altijd mogelijk. Ook voor deze markt bieden we nu dé oplossing op het gebied van trappen.”

Prachtige showroom

Geen standaard showroom aan de Oude Graaf in Weert, maar een prachtig visitekaartje voor NEWstairs trappen & Van Eyck shutters. “We hebben ervoor gekozen om onze showroom vorm te geven in, wat wij noemen, Stijlkamers. Diverse interieurstijlen worden uitgelicht en gecombineerd met shutters en trappen. Zo zien bezoekers in één oogopslag de uiteenlopende mogelijkheden en welke trap- of shutterstijl het beste aansluit bij hun woonwensen en persoonlijke smaak”, licht Toon toe.

Niet nieuw, wel uniek!

Met de passie voor trappen en shutters zit het bij NEWstairs en Van Eyck shutters meer dan goed. Toon geeft aan: “We bieden advies op maat en vakwerk in al onze producten. Dit gaat van enthousiaste medewerkers op diverse events en professionele adviseurs op de weg tot en met vakkundige montageteams bij klanten thuis en alle inspanningen achter de schermen op kantoor. Daar mogen we best trots op zijn en laten we dan ook graag zien tijdens onze Open Dag.”

Ontdek & ervaar

Op zoek naar perfect passende shutters als raamdecoratie? Weten hoe een traprenovatie in z’n werk gaat of zien hoe een houten trap wordt gemaakt? Laat je inspireren door alle mogelijkheden en ervaar het vakmanschap tijdens de sfeervolle ‘Met Trots’ Open Dag van NEWstairs & Van Eyck shutters.

Open dag: zondag 14 april | van 11.00 – 17.00 uur | Oude Graaf 6, Weert (NL)
www.newstairs.com | [email protected] | +31 (0)495 71 20 28 | +32 (0)11 92 29 24
www.vaneyckshutters.com | [email protected] | +31 (0)495 71 28 44 | +32 (0)11 92 29 23