Scary Kids wint Van Horne Pop 2019

(Foto’s) Vrijdagavond vond in muziekcentrum De Bosuil de 31e editie van Van Horne Pop plaats. Deze editie werd gewonnen door de band Scary Kids.

Tijdens de avond betraden vijftien bands het podium van de Bosuil, afkomstig van de Philips van Horne, Het Kwadrant en Het College. Van Horne Pop is een soort talentenjacht met wedstrijdelement. Diverse popstijlen passeerden de revue: van pop/rock tot punk en metal. Van bands tot duo’s. Van eerstejaars leerlingen tot eindexamenkandidaten.

Extra prijs

Voor de eerste keer werd er dit jaar een prijs uitgereikt voor akoestisch talent. Deze werd gewonnen door Dopamine. Zij kregen een cheque overhandigd t.w.v. 500 euro ten behoeve van audio en geluidopnames.

Top 3

Uit de 15 optredens werd een top 3 samengesteld. De derde prijs was voor de band Raem. De band Out Of This World eindigde als tweede. De trofee voor de eerste prijs ging dit jaar naar de band Scary Kids. Naast de trofee mag de winnaar ook op de mainstage van Raadpop in Nederweert optreden en de show van de Hilbilly Moonshiners Bluegrassband in de Bosuil op 30 november openen.

[nggallery id=’7752′]