(Foto’s) Vorige week vond bij NEWstairs / Van Eyck shutters in Weert een open dag plaats. De ‘open deuren dag’ trok veel bekijks.

In juni 2015 verhuisden de familiebedrijven NEWstairs en Van Eyck shutters onder leiding van Toon Steijvers en zijn zonen, Frank en Henrie, van Budel naar Weert. Na een flinke uitbreiding van het bedrijfspand, tot een totaaloppervlakte van maar liefst 7200 m², stelde het bedrijf met trots hun meest recente aanwinsten aan iedereen voor.

Met de passie voor trappen en shutters zit het bij NEWstairs en Van Eyck shutters meer dan goed. Ze bieden advies op maat en vakwerk in al hun producten. Dit gaat van enthousiaste medewerkers op diverse events en professionele adviseurs op de weg tot en met vakkundige montageteams bij klanten thuis en alle inspanningen achter de schermen op kantoor. Dat ze daar trots op zijn lieten ze vorige week blijken tijdens de druk bezochte open dag.

Bekijk een terugblik.