Van Hornepenning voor Jan Karel Jobse

Algemeen Human interest Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Tijdens de receptie vanwege zijn afscheid als algemeen directeur van De Risse Groep in Weert, kreeg de heer Jan Karel Jobse, uit handen van loco-burgemeester Paul Sterk de Van Hornepenning. Dat gebeurde op donderdag 18 april.

Deze penning wordt als blijk van waardering en erkentelijkheid toegekend aan hen die zich, op maatschappelijke of culturele wijze of anderszins verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Weert of haar inwoners.

De heer Jobse kwam in 1993 in dienst bij de Risse Groep als Divisiemanager Industrieel Bedrijf en in 2006 werd hij algemeen directeur. Hij is met daadkracht en deskundigheid te werk gegaan en schroomde niet nieuwe wegen in te slaan. Onder zijn leiding gaf hij de Risse nieuw elan, verbeterde het resultaat en werden de individuele medewerkers uitgedaagd om het beste uit zich zelf te halen. Daarbij verloor hij nooit het sociale aspect uit het oog.

[nggallery id=’7773′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie