Win vrijkaarten voor Pollux duit Emil

Algemeen Weert Winacties Reageer 1 min. leestijd

Winactie – Al tien jaar staan ze samen op het podium: Frans Pollux en Emil Szarkowicz. De gevoelige snaren van Emils viool klinken op bijna alle liedjes van Frans. Toch zijn hun levens radicaal anders: Pollux groeide op in het veilige Venlo. Szarkowicz werd geboren in Polen en emigreerde al jong naar Heerlen.

Het verschil is te horen in hun muziek. Over die muziek, over hun leven, van Polen tot de Venlose Parade, vertellen ze in een theatershow vol humor, melancholie en prachtige liedjes. Speciaal voor deze theatershow schreven ze samen nieuw werk. En let op: Emil gaat zingen!

Wil jij kans maken op vrijkaarten voor deze voorstelling? Ga dan naar munttheater.nl/prijsvraag beantwoord de prijsvraag, vul je NAW gegevens in en wie weet win jij wel 2 vrijkaarten! De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Frans Pollux en Emil Szarkowicz – Pollux duit Emil| vrijdag 10 mei 2019 -20:15 uur
Tickets & info: https://www.munttheater.nl/agenda/frans-pollux-en-emil-szarkowicz/

Video via Youtube

https://youtu.be/RwS6-o85l0E

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie