Aanleg park Weert-West voltooid

(Foto’s) De afgelopen weken heeft de omgeving van de Nelissenhofweg en de IJzerenmanweg (Weert-West) een opknapbeurt ondergaan.

In de omgeving zijn grondwerken en saneringen uitgevoerd. Verder is het asfalt en de bestrating op een aantal locaties vernieuwd en/of aangepast. Ook zijn er ruiter- en voetpaden aangelegd.

Vooral de hoek Nelissenhofweg / Kazernelaan springt in het oog. Het grasveld rondom tal Ehrens is omgevormd tot een park. Ideaal voor wandelaars in het IJzeren Man gebied die een korte tussenstop willen maken tijdens het wandelen.

Ook bij Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord is verandering zichtbaar. Zo het terras vernieuwd, ligt er een wandelpad naast de weg, ligt er een drempel en heeft Dennenoord een nieuwe speeltuin aangelegd. Ook is er een bankje geplaatst, de bosschage uitgedund en nieuwe beplanting aangebracht.

Bekijk een impressie.