Alle Jumbo’s doneren aan Voedselbank

Voor supermarkten is het een hele uitdaging: zorgen voor iedere dag verse producten in de winkel, maar aan het einde van de dag geen verse producten overhouden en verspillen.

Jumbo Heerschap Moesel en de Voedselbank Weert zijn daarom vorig jaar een unieke samenwerking aangegaan. Jumbo Heerschap schenkt haar producten, die nog niet over datum zijn, aan de Voedselbank. Eenmaal per week komen vrijwilligers van de Voedselbank Weert langs om deze producten op te halen.

Na de succesvolle test vanuit Jumbo Heerschap Moesel, sloten later ook de winkels in Leuken, Collegeplein en zelfs Nederweert aan. De voedselbank Weert en Jumbo Heerschap maken trots bekend dat sinds deze week, ook Boshoven aansluit en daarmee alle Weerter Jumbo Heerschap winkels de Voedselbank Weert steunen!

Ria Zincken, voorzitter Voedselbank Weert: ‘Wij zijn blij met de Jumbo Heerschap winkels als stabiele partner, die samen met zijn medewerkers, ons meer dan loyaal ondersteunt, zodat wij wekelijks voldoende voedselpakketten kunnen verstrekken.’

Stan Heerschap: ‘Een mooie manier om bij te kunnen dragen aan de samenleving. Dit past dan ook goed bij onze manier van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’.