Brandweer Stramproy maakt indruk

(Foto’s/video) In navolging van de officiële opening van de nieuwe brandweerkazerne in Stramproy vond zondag de grote open dag plaats. Iedereen was uitgenodigd om te komen kijken naar de nieuwe kazerne en om te ervaren wat de brandweerlieden allemaal doen.

De brandweer van Stramproy had heel groot uitgepakt. Daarbij kregen ze, naast de EHBO en de politie, ook ondersteuning van de brandweerposten buiten het district Weert; Budel en het Belgische Bree. Ook was er een crashtender van vliegbasis Volkel aanwezig. De aanwezigen mochten een kijkje nemen in de nieuwe kazerne en in de aanwezige brandweervoertuigen. Ook werden er diverse demonstraties gegeven en kon het publiek een handje meehelpen met blussen.

Vooral bij de kinderen maakte de open dag veel indruk. Soms was het even schrikken, maar er werd vooral veel gelachen en met open mond gekeken naar de hulpverleners. Mede dankzij het mooie weer mocht de brandweer honderden mensen verwelkomen. Het werd dan ook een gezellige en geslaagde dag. Bekijk een sfeerimpressie.

Video via Youtube

https://youtu.be/d0xOwMchkk4