Door een krappe overwinning op de veteranen van Crescentia hebben de veteranen van FC Oda het kampioenschap van het seizoen 2018-2019 binnengehaald.

Het team van coach Wim Litjens was het gehele seizoen in een felle strijd verwikkeld met de veteranen van RKSVO om de bovenste plaats. De onderlinge wedstrijden tussen beide kemphanen eindigde beide keren in het voordeel van de thuisspelende ploeg. Echter RKSVO verspeelde na de winterstop enkele punten tegen op papier mindere tegenstanders en de mannen van FC Oda bleven hun wedstrijden winnen, uitgezonderd de wedstrijd tegen Roggel, die gelijk werd gespeeld.

Door de overwinning tegen Crescentia is FC Oda met 46 punten uit 17 wedstrijden door de concurrentie niet meer in te halen. Een verdiend kampioenschap voor het team bestaande uit ervaren veteranen, aangevuld met enkele eerste jaars veteranen. Met een solide verdediging, creatief middenveld en gevaarlijke voorhoede werden de tegenstanders verslagen, met allemaal spelers die kameraadschap en plezier hoog in het vaandel hebben staan.

1 REACTIE

Comments are closed.