Kazerne Stramproy officieel geopend

Plaats een reactie

(Foto’s) Vrijdagavond is de nieuwe brandweerkazerne van Stramproy geopend. De opening gebeurde in het bijzijn van genodigden en burgemeester Heijmans, regionaal commandant Van Mullekom en postcommandant Van Aggel.

Met de nieuwe kazerne hebben de brandweermannen en vrouwen van de post Stramproy een werkomgeving die helemaal bij de tijd is. Het vorige pand was een omgebouwde slachterij, dus de het verschil is dan ook enorm. De nieuwe post heeft twee verdiepingen met als middelpunt de remise.

Op de benedenverdieping zijn de omkleedruimtes, douches en een vergaderruimte. De tweede verdieping is voorzien van een kantoor en een ontspannings- / vergaderruimte.

Om iedereen de gelegenheid te geven om de nieuwe kazerne te bewonderen is er op zondag 19 mei van 13.00 – 17.00 uur een open dag. Daarnaast is er van alles te zien en vooral te beleven rond de kazerne aan de Bergerothweg. Je bent zondag van harte welkom.

[nggallery id=’7886′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie