Gewapende overval op woning

112 Weert 2 reacties 2 min. leestijd

Update 9.29u – (Foto’s) Zaterdag heeft omstreeks 6.15 uur een overval op een woning plaatsgevonden in de wijk Boshoven.

De overval vond plaats op een woning aan de Heiligenberg. Of er buit is gemaakt wordt momenteel onderzocht door de politie die met meerdere eenheden ter plaatse is. Uit voorzorg kwam een ambulance ter plaatse. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De omgeving is afgezet vanwege sporen onderzoek. Ook de achterzijde, bij de achterpoort, van de woning aan de Stalberg is afgezet.

Update

Op de Heiligenberg heeft vannacht een woningoverval plaatsgevonden. De bewoner wist even voor 06.30 uur de politie te alarmeren. Deze heeft meteen onderzoek opgestart en is in het kader daarvan op zoek naar getuigen of personen die mogelijk meer informatie hebben.

Mishandeld

Naast de bewoner waren er daarnaast nog een man en vrouw in de woning aanwezig op het moment dat ze opgeschrikt werden door de woningoverval. Uit eerste onderzoek blijkt dat er meerdere verdachten zijn, er wordt gesproken van vier verdachten. De personen in de woning werden mishandeld en onder dreiging van wapens gedwongen diverse eigendommen af te staan. De daders gingen er bij het aanbreken van de ochtend vandoor.

Getuigenoproep

De politie verricht sporen- en buurtonderzoek. Op dit moment is er nog geen duidelijk signalement van de verdachten. Daarom is het belangrijk dat mensen die iets gezien hebben of mogelijk meer informatie hebben zich melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

[nggallery id=’7887′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties