Koopzondag 22 september wordt wederom een nieuwe editie van Cultureel Lint georganiseerd. Voor het programma van 2019 nodigt de organisatie bijzonder cultureel talent uit om zich aan te melden. Het Cultureel Lint biedt graag aan dit talent of deze talenten een podium.

Jaarlijks wordt in Weert het culturele seizoen geopend met het Cultureel Lint, dé Weerter Uitmarkt. In de Weerter binnenstad geniet een groot en enthousiast publiek van muziek, theater, kunst, taal en dans. Amateurkunstenaars en professionele artiesten laten zien wat zij in huis hebben en geven voorproefjes van hun nieuwe programma. Er zijn optredens, presentaties, workshops, exposities, voorstellingen en lezingen.

Lokaal talent

Hart van het Cultureel Lint zijn de vele optredens van lokaal cultuuraanbod. De organisatie van Cultureel Lint biedt hiertoe een podium voor cultureel talent, zowel professioneel als amateur. Beschik jij over een talent op cultureel gebied, ben je afkomstig uit Weert of omgeving en kijk je ernaar uit je kunsten aan het Weerter publiek te laten zien? Aanmelden kan via www.cultureellint.nl/inschrijven. De deadline voor aanmeldingen is uiterlijk 15 juni. Hierna buigt de organisatie zich over de uiteindelijke programmering.

Naast de mogelijkheid optredens of presentaties te geven biedt de Stichting Cultureel Lint (culturele) instanties ook de mogelijkheid via een gratis beschikbaar gestelde marktkraam aan de infomarkt deel te nemen. Aanmelden hiervoor kan via dezelfde website.

Cultureel Lint

Het Cultureel Lint wordt georganiseerd door de samenwerkende culturele instanties Munttheater, RICK en Muziekcentrum De Bosuil, verenigd in de Stichting Cultureel Lint. Het Cultureel Lint vindt jaarlijks plaats op de zondag voor kermis. Meer info over het evenement is te vinden op www.cultureellint.nl.

6 REACTIES

  1. Als hangend aan een touw in een boom cultuur is, geef dan mijn portie maar aan fikkie.
    Te duur voor 1 euro subsidie.

  2. Jij mist cultuurinzicht. Mijn vrouw Bep, die hiervoor een 2 daagse intensieve cursus heeft gevolgd, zegt dat de hoogbegaafde kunstenares
    uitbeeld dat zij zwevend tussen hemel en aarde zoekende is naar haar ware ik. Daarbij gebruikt van een boom met bladeren als hulpmiddel omdat ze de innerlijke natuurlijke kracht van het ondoordringbare en bescherming in een dimensionerend perspectief onder de aandacht wil brengen opdat een frequentieve verticale kritische blik het kwaliteitsmerk van intensieve en intrensieke communicatie een verdeelsleutel moet zijn onder gelijkwaardigheid van liefhebbende mensen die wereldlijk verbeteren in samenhang die onderling de strijd aangaan in kwantiteit en proforma uitsluiting.

  3. En daarbij de zwaartekracht trotserend afwisselend richting noord- en zuidpool te schommelen kunstig het magnetisch aardveld uit te beelden.

  4. Nou meneer Joost, mijn Bep zegt dat ze overduidelijk merkt dat jij de intensieve 2 daagse cursus niet hebt gevolgd of in ieder geval niet succesvol heeft afgesloten en daarom probeert de spot te drijven met mijn Bep en de hoogbegaafde kunstenares. Dit is uiterst pijnlijk en degenerend en mijn Bep verwacht toch dat jij je nederige excuses maakt.

Comments are closed.