Drukke zaterdag(nacht) voor de politie

De politie van Weert heeft een drukke nacht achter de rug. Via Instagram deelde de dienstdoende agent de werkzaamheden waarmee de politie allemaal mee te maken kreeg.

De dienst begon met een medische noodsituatie op Boshoven. Bij Don Bosco was iemand onwel geworden. Daarna moest men naar Leveroy voor een dronken persoon die met een ontbloot bovenlijf over straat liep. De man zorgde voor overlast waarna de agenten besloten hem naar huis te brengen.

Diezelfde nacht kwam er twee keer een melding van geluidsoverlast binnen waar de politie naar toe moest. Verder had er een korte achtervolging plaatsgevonden vanaf het Stationsplein waarna men een bestuurder alsnog wist te stoppen. De betreffende bestuurder kreeg meerdere processen verbaal.

Na de korte achtervolging moest de politie naar een bejaarde man die opgesloten zat in zijn woning. De politie trapte de deur in om de bewoner te kunnen bevrijden.

Ook in Nederweert kon men in actie komen. Daar betrapte de politie een automobilist die de maximum snelheid met 43 km/u overschreed.

De beelden kun je (beperkte tijd) zien via: https://www.instagram.com/stories/politieweert/