MMC Weert 3 kampioen in 3e klasse D

Algemeen Kampioenen Onger os Sport 1 reactie 2 min. leestijd
Foto via: MMC Weert

Na het schitterende kampioenschap van het vorige seizoen in de 4e klasse stonden de mannen van trainer Marc Op ’t Roodt, beter bekend als Marco DelaRed vandaag opnieuw bovenaan in de 3e klasse. Daarmee stond de deur naar de 2de klasse wagenwijd open!

MMC Weert 3, in de wandelgangen van MMC Weert beter bekend als ‘ut Tertj’, won vandaag met 8-0 van SHH 3 en behaalde daarmee het kampioenschap in de 3e klasse D waarmee promotie naar de 2e klasse een feit werd. Het team van trainer Op ’t Roodt leverde daarmee een prestatie van formaat.

Aan het begin van dit seizoen wees echter niets op dit uiteindelijke succes. Na de promotie naar de 3e klasse en het vertrek van enkele basisspelers waren de verwachtingen niet heel erg hoog; zeker niet na 2 verliespartijen in de eerste 3 wedstrijden. Handhaving was vanaf dat moment dan ook de eerste prioriteit.

Daar kwam echter verandering in. Bij het bezoek aan stadsgenoot FC Oda 2 kwam de ommekeer. Met een dik verdiende overwinning, kwam er ‘swung en gogme’ in het elftal en werden er maar liefst 15 wedstrijden op rij gewonnen! Jawel, je leest het goed: 15 wedstrijden op rij! Dit resulteerde in zowel de 1e als de 2e periodetitel en voor de 3e periodetitel staat ’ut Tertj’ op dit moment ook nog bovenaan.

Deze periodetitels zijn echter niet meer van belang voor ‘ut Tertj’ omdat ze vandaag voor de tweede keer op een rij kampioen zijn geworden.

Proficiat aan alle spelers en technische staf!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie