Expositie Annamolen en Hof van Keent

Foto: ‘Kasjroet’ van Mariëtte Soons-Boesten Foto door: Theo van Hal

In de Sint Annamolen en het Hof van Keent zijn van 11 – 26 mei diverse unieke en creatieve werken in klei en steen te bewonderen.

De werken zijn van cursisten keramiek sculpturaal en beeldhouwen van RICK, onder leiding van beeldend kunstenaar Annemarie Verheijen. De toegang is gratis. De expositie is te bezichtigen op zaterdagen van 11.00-16.30 uur, zondagen van 14.00–16.30 uur en woensdagen van 13.00 -16.30 uur.

Wethouder Geert Gabriëls opent de expositie op vrijdag 10 mei om 19.30 uur. Isa Verwijlen speelt dan op de sax. Sharon Bish, Femke van Dijk, Eveline Frijns, Anne Gerlings, Ria Haagmans, Marleen van Hoef, Jorien Huijsmans, Wendy Mackus, Ango Mulder, Toos van den Nieuwenhuysen, Francien Pagie, Els Scheepers-Lamers, Marleen Scheepers, Carola Segaak, Dorothé Slabbers, Mariëtte Soons-Boesten, Bert Winters en Nonja van Woezik.

Voor meer informatie: www.ricknet.nl.