(Foto’s/video) Hoog bezoek vanochtend voor de 50.000e inwoner van Weert, Jaylinn. Commissaris van de Koning / gouverneur Theo Bovens en burgemeester Heijmans kwamen op kraamvisite.

Jaylinn werd exact een week geboren in het ziekenhuis van Weert. Ze was de 50.000e inwoner van Weert en dat is een extra bijzonder moment voor Jaylinn, haar broertje en ouders. Ook de gouverneur en burgemeester zijn bijzonder trots.

Tijdens het bezoek van de burgemeester en gouverneur nemen zij enkele cadeautjes mee, zoals een slabbetje en kamerjasje met daarop het logo van de gemeente Weert. Verder kreeg Jaylinn onder meer een abonnement voor recreatief zwemmen van zwembad De IJzeren Man voor de eerste 12 jaar van haar leven. En omdat Jaylinn niet alleen hoeft te zwemmen besloot de burgemeester dat haar broertje ook een zwembadabonnement krijgt. Ook ontvangt Jaylinn een tegoedbon voor twee Bospopkaartjes voor als ze 18 jaar wordt. Ook de ouders kregen natuurlijk een cadeautje, een kratje met allemaal Weerter producten.

Na de overhandiging van de cadeau’s werden er natuurlijk beschuit met muisjes gegeten en werd de familie een mooie toekomst toegewenst. Bekijk een sfeerimpressie.

Video via Youtube

https://youtu.be/P2CmPZW8u2Y