Stichting Tungelder wiltj mieër organiseert wederom een muzikale happening, met medewerking van drie geweldige bands. Dit gebeuren vindt plaats op Hemelvaartsdag 30 mei 2019 in de feesttent aan de Kemperveldweg te Tungelroy.

The Streets

The Streets is een rockcoverband uit Kerkdriel en winnaar van clash of the coverbands 2017. Niet de standaard classics maar nét die andere covers worden in een dampende liveshow op je afgevuurd. Covers en eigen interpretaties van oa Rammstein, Limp Bizkit, Metallica, Papa Roach, Muse, Faith no More, Rage Against the Machine en meer…

De Red Hot Chili Neppers

De Red Hot Chili Neppers hebben een groot aantal podia in binnen- en buitenland opgefunkt en mogen zich inmiddels één van de beste Peppers-tributes van de Benelux noemen. De Neppers zijn altijd op zoek naar de perfecte benadering van het Peppers-geluid en zetten op het podium een eigen identiteit neer. De kenmerken van een Neppers-show? Energie, dynamiek, interactie, knallende funkrock… De Neppers hebben alles in huis wat je van een denderende Peppers-tribute mag verwachten!

Mike’s Electric Mud

Deze band rondom Maikel van Bogget vertolkt klassieke en minder klassieke nummers van onder anderen Lester Butler & the Red Devils, the Fabulous T-birds, Sonny Boy Williamson, Guitar Slim en Cuban Heels. Met andere woorden: pure platteland blues, in dit geval uit Nederweert en omstreken. Mike’s Electric Mud timmert flink aan de weg, ontwikkelt zich razendsnel en is al een veelgevraagde act in de regio.

Earlybirds 1e 100 tickets € 7,50, vvk regular € 10,-, kassa feesttent € 15,-

Tickets online: www.facebook.com/HeavyDonderdig

Tickets: MFA Tungelroy, Shell tankstation Stramproy, kapsalon Roger Molenbeersel(BE).