Nederweert – (Foto’s) De politie heeft dinsdag een hennepkwekerij ontdekt in Nederweert.

De in werking zijnde hennepkwekerij bevond zich in een pand aan de Hoebensstraat. Op meerdere verdiepingen werden in totaal zo’n 500 hennepplanten aangetroffen.

De apparatuur en hennepplanten worden geruimd en daarna vernietigd. Er zijn (nog) geen aanhoudingen verricht.

4 REACTIES

  1. Mooie vangst 12 kilowatter uit de productie, ze hadden alleen geen kennis van ec en ph duidelijk zichtbaar aan de plantjes week 2 bloei en al geel en gehoekt blad. Zou mooi zijn als er vingerafdrukken genomen worden van de voorschakel apparatuur, want er loopt hier ergens een verrotte installateur rond.

  2. Goh, je bent nog simpeler dan ik al dacht en dus niet alleen racistisch en vol vooroordelen, natuurlijk heb ik hier de loodsen vol staan Positivo de Negativo, ruimte genoeg. Geld op een eerlijke manier verdiend geeft veel meer plezier en je hoeft niks in de gaten te houden of voortdurend achterom te kijken. Blij wordt ik er inderdaad van als er weer een grote stroom jattende kwekerij in beslag genomen wordt, als daarna ook nog Damocles toegepast wordt vindt ik het nog veel leuker. Heb niks tegen wiet ,als je je longen kapot wilt blowen is dat je eigen keuze, vindt het ook niet erg als je voor eigen gebruik 5 plantjes kweekt en de stroom netjes betaald. Genoeg uitleg gehad Negativo?

  3. Iemand simpel noemen.
    Als je vroeger wat beter had opgelet op school had je geweten dat het: ik word en vind ik is.

Comments are closed.