Molendagen druk bezocht

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Op 11 en 12 mei stond Nederland in het teken van de Nationale Molendag. Ook in de regio Weert waren tal van molens te bezoeken.

Ook de Sint Annamolen aan de Keenterstraat opende haar deuren voor belangstellenden. Dit jaar waren er diverse unieke en creatieve werken in klei en steen te bewonderen. Deze waren gemaakt door cursisten van RICK.

De molenaars stonden beide dagen klaar om de belangstellende te verwelkomen en uitleg te geven over de werking van de molen. Alleen al bij de Sint Annamolen mocht men honderden mensen verwelkomen. Voor jong en oud was er veel te zien en te horen.

Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).
[nggallery id=’7863′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie