Opbouw circus Maximum van start

(Foto’s) De komende weken staat er weer een circus in Weert. Vanaf 23 mei verzorgd Circus Maximum optredens aan de Maaslandlaan in Weert.

Deze week arriveerde het konvooi en werd er meteen gestart met de opbouw van het circus. Maandag werd de grote circustent geplaatst. Maximum is een circus van formaat en kwaliteit, zowel qua optredens als comfort en voorzieningen in de grote theatertent.

Tijdens de voorstellingen kun je genieten van de 2 uur durende show waar je kan kijken naar o.a. 8 Friese hengsten, Siberische kamelen, 5 vrolijke hondjes, Clown Marco, het Hongaarse duo Donnert en natuurlijk de lichtshow.

Meer informatie kun je teruglezen via: https://www.weertdegekste.nl/2019/05/nieuw-circus-maximum-naar-weert/.

Bekijk een impressie van de opbouw (door Theo Van de Winkel).