Win PUMA Red Bull Racing cap of shirt

Winactie – Ben jij een echte racefan? Dan heeft Colada in Weert een mooie prijsvraag waarbij je kans maakt op een PUMA Red Bull Racing RBR Lifestyle Cap of een RBR Logo Tee.

Beantwoord de onderstaande vraag en wie weet ben jij binnenkort een van de gelukkige winnaars. WdG mag in samenwerking met Colada een cap en een shirt verloten.

Bezoek de uitgebreide fans-collectie in de winkel bij Colada en volg hun facebookpagina: https://www.facebook.com/ColadaSchoenenSport2000.

Winactie

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen.

Dit zijn de winnaars:
– L.Sonnemans, winnaar Shirt
– J.Wijdeven, winnaar Cap

Actievoorwaarden: de prijsvraag duurt t/m 17 mei 2019. De winnaars worden in week 21 (week van 20 mei 2019) bekend gemaakt. Maximaal 2 deelnemers per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd is 16 jaar. De winnaars krijgen van WdG bericht met nadere instructies. Inwoners van de deze gemeenten mogen meedoen: Bocholt (B), Bree (B) Cranendonck, Hamont-Achel (B), Heeze-Leende, Leudal, Maaseik (B), Maasgouw, Peel & Maas, Pelt (B), Nederweert, Someren en Weert. De ingevulde gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen Colada krijgt de gegevens van de prijswinnaars. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens gewist.