Sfeervolle muziekmiddag in centrum

(Foto’s) Zondag was het koopzondag in de binnenstad van Weert. Centrummanagement Weert presenteerde de tweede editie van het Munten voor Muziek-festijn.

Het Munten voor Muziek-festijn bood muzikale talenten hét podium om Weert op een ludieke manier kennis te laten maken met hun kunsten. Het winkelend publiek werd zodoende vermaakt met diverse muzikale optredens. Er werden diverse instrumenten bespeeld en ook een band, harmonie en percussieband gaven acte de présence.

Zoals de naam al doet vermoeden draait het evenement om ‘munten voor muziek.’ Deelnemende muzikanten mogen hun muziekkoffer open zetten of een pet neerleggen. De acts verspreidden zich over de Weerter binnenstad en werden bij succes door het publiek beloond met munten.

Mede dankzij het droge lenteweer waren er gezellig veel bezoekers op de been. In combinatie met de muziek en de horeca was het weer goed toeven in het centrum. Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).