Sterke mannen doen vrachtwagenproef

Plaats een reactie

(Foto’s) Wie woensdagmiddag door de binnenstad liep kreeg al een klein voorproefje te zien van wat op zondag 7 juli a.s. staat te gebeuren. Dan strijden namelijk de twaalf sterkste mannen van Nederland voor de titel ‘Sterkste man van Nederland 2019’ op de Markt in Weert.

Woensdagmiddag mochten twee sterkte mannen, waaronder Weertenaar Teun Moors, alvast een test uitvoeren. Samen met de organisatie van het Sterkste man van Nederland evenement keek men naar de beschikbare ruimte en de ondergrond van het plein. De test trok al meteen veel bekijks van voorbijgangers. Niet voor niks natuurlijk, want een persoon die een vrachtwagen trekt is een uniek schouwspel.

Op 7 juli a.s. gaat het echte werk gebeuren. Tijdens dit gratis toegankelijke evenement strijden de 12 sterkste mannen in zes verschillende onderdelen om het kampioenschap. De finale begint om 13.00 uur op de Markt. De voorrondes en de uiteindelijke finale zijn ook terug te kijken op televisie. Zender RTL7 zendt iedere zaterdagavond in september een deel uit.

Testje op de Markt via Youtube

https://youtu.be/4Pey1CGpoGM

[nggallery id=’7874′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie