Zwaar ongeval op N275 bij Panningen

Panningen – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn maandagochtend rond 10.50 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N275 bij Panningen.

Op de provinciale weg waren een bestelbus en een vrachtwagentje met elkaar in botsing gekomen. Een van de voertuigen wilde het perceel van de weegbrug Koningslust oprijden en tijdens deze stuuractie kwamen de voertuigen met elkaar in botsing. Het vrachtwagentje kwam tegen een boom tot stilstand waarbij de chauffeur bekneld kwam te zitten. Hij moest door de brandweer worden bevrijd.

De chauffeur van de bestelbus wist op eigen kracht het voertuig te verlaten. Beide bestuurders zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De weg is afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt via de Zandstraat omgeleid. De politie doet nader onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Video via Youtube

https://youtu.be/KaaKO587GzY