Spinning marathon DESM groot succes

(Foto’s) Zondag vond er in de kantine van voetbalvereniging DESM een spinning marathon plaats ten bate van Team Claudia DESM dat mee doet aan Alpe d’Huzes op 6 juni 2019 en daarmee geld inzamelt voor kankeronderzoek en bestrijding van kanker.

Deze dag was bedoeld om nog extra geld in te zamelen voor dit doel en de dag was absoluut geslaagd. Er waren 20 spinning teams in de weer van 09.00 – 18.00 uur, onder begeleiding van professionele spinning begeleiders en medewerking en ondersteuning van de Team Claudia DESM leden.

Een loterij en de bijdragen van de aanwezige mensen zorgden voor een geweldige dag die afgesloten werd met de bekendmaking van de laatste tussenstand. Een zeer emotioneel maar vooral een geweldig bedrag van bijna € 40.000,-. Dank aan alle deelnemers, medewerkers en sponsoren.

Die € 40.000 wil het team absoluut overschrijden. Er kan nog tot oktober 2019 een financiële bijdrage gedaan worden. Ga naar https://www.opgevenisgeenoptie.nl/donate-select, tik in Team Claudia en doneer. Hartelijk dank namens Team Claudia DESM