Auto botst tegen vrachtwagen op N275

Panningen – (Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 14.50 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de provinciale weg Noorderbaan (N275) in Panningen.

Ter plaatse was een personenauto frontaal tegen een vrachtwagen gebotst. Uit voorzorg werd de brandweer gealarmeerd voor een technische bevrijding. De betrokkenen konden op eigen kracht het voertuig verlaten. De bestuurder van de auto is wel voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De voertuigen raakten beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger. De weg moest worden afgesloten voor het verkeer. Daardoor ontstond de nodige verkeershinder. Het verkeer moest noodgedwongen een andere route kiezen. De afsluiting blijft nog enige tijd van kracht in verband met het politie-onderzoek.

Video via Youtube

https://youtu.be/movcOdnuFRw