Programma Drakenbootfestival bekend

Algemeen Weert 1 reactie 2 min. leestijd

De voorbereidingen van het Kiwanis DrakenbootFestival zijn in volle gang. Maar liefst 21 teams zullen op zaterdag 29 juni gaan strijden om de eerste plaats tijdens spectaculaire drakenbootraces. Aansluitend is er een gezellige feestavond met een spetterend optreden van de band Guarantee.

Programma

Festivalterrein open: 12.30u

Start Drakenbootrace: 14.00u: Zuid-Willemsvaart aan de Werthaboulevard: Er zal over een afstand van 250 meter worden gevaren. Met drie boten naast elkaar zal er gestreden worden wie het eerste over de finishlijn vaart.

Finale Drakenbootrace: 20.00u

Prijsuitreiking door burgemeester Heijmans en wethouder Gabriëls: 20.15u. Een eerste, tweede en derde prijs voor de snelste drakenboten. De eerste prijs is een prachtige wisselbeker!
Daarnaast is er een originaliteitsprijs voor het team dat er het meest ludiek of het mooiste uitziet.

Cheque overhandiging door Kiwanis Weert aan het goede doel Jeugd in Beweging: 20.30u.

Feestavond: vanaf 20.45u aan de Werthaboulevard. Een spetterend optreden van de bekende band Guarantee. Voor iedereen is er swingende muziek onder het genot van hapjes en drankjes.

Deelnemende teams

Aan de start van de drakenbootraces verschijnen de volgende enthousiaste bedrijven- en vriendenteams, verenigingen en stichtingen uit Weert, Nederweert, Brabant en België en zij zullen 29 juni gaan zorgen voor een groot drakenboot spektakel: de Ambulance Zorg Limburg Noord, Blankers Schoon, Bouwbedrijven Jongen, De Fietsende ondernemers, Dierenartspraktijk Ell, Herpertz Kraanverhuur, Huisartsenpraktijk Parkhof, Life Style Vitae leefstijlclub, Lobeco Fire + Security BV, Masters ZPC De Rog, Meerderweert, Morpak, Primal Performance, Rabobank Weerterland en Cranendonck, Spectrum VVE Beheer BV, Stichting Chinezen Midden-Limburg, Rotary Weert Land van Horne, Team Liefje, Thorner Zeilclub, vriendenclub Weird Dragons en last but not least DHK een vriendengroep uit Brabant.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie