Berging vrachtwagen A2 van start

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Video) De vrachtwagen die vanochtend naast de A2 bij Weert kantelde wordt momenteel geborgen.

De berging van een vrachtwagen is een hele operatie. Vanochtend werd al besloten de bergingswerkzaamheden uit te stellen tot vanavond zodat het verkeer er zo min mogelijk hinder van zou ondervinden. Intussen ging men aan de slag met de voorbereidingen.

Vrijdagavond om 20.00 uur werd er gestart met de werkzaamheden. Aller eerst moest er een rijstrook worden afgesloten. Hiervoor werden tijdelijke matrixborden geplaatst. Ook moest er verlichting worden geplaatst. Daarna werd grondgezetbedrijf Van de Kruijs ingeschakeld om de lading van de vrachtwagen over te hevelen. Het bedrijf Herpertz kon vervolgens aan de slag om de gekantelde vrachtwagen weer op de weg te krijgen.

Bekijk een video van de voorbereidingen

https://youtu.be/RPLbVcM_yEc

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie