Lockdown Weert binnen 2 seconden vol

Algemeen Uitgelicht Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Vrijdagavond om exact 19:00:00 openden de inschrijvingen voor Lockdown Weert 2019. Om 19:00:02, 2 seconden later, waren alle plekken vergeven en startte de wachtlijst.

“Volgens mij gaat er iets fout”, was de reactie bij zowel de organisatie als de deelnemers. Dit bleek echter wel werkelijkheid te zijn. Binnen twee seconden was het limiet van 100 teams bereikt. Na 30 minuten stond ook de wachtlijst op 100+ aanmeldingen wat getuigt van flink wat animo.

Naast de inschrijvingen kondigde de organisatie ook aan dat De Bènt na afloop van het spel (rond 22:15) het podium op de Markt zal betreden. Ook niet-deelnemers zijn dan natuurlijk van harte welkom om mee te genieten van De Bènt.

In totaal zullen ongeveer 800 deelnemers op 12 oktober Weert doorkruisen in een soort ‘escape room’. Zij zullen hierbij, verdeeld over 4 zones, kriskras door Weert raadsels en opdrachten uit gaan voeren.

Meer informatie en updates: lockdown.hubovra.nl en https://www.facebook.com/events/277033699630660/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties