Chinese Box Club op Moesel geopend

(Foto’s) Woensdag opende het nieuwe Chinese afhaalrestaurant ‘Chinese Box Club’ aan het Oranjeplein in de wijk Moesel haar deuren. Na maanden van voorbereidingen en verbouwen in het voormalige pand van De Pauw heeft Weert weer de beschikking tot moderne afhaalchinees.

De nieuwe afhaalchinees gaat met de moderne tijd mee waarbij nagedacht over een stukje beleving. De eigenaren weten immers ook wat de Weertenaren graag willen, ze runnen immers ook al tientallen jaren restaurant Azië. Maar de Chinese Box Club is werkelijk een hele ommezwaai met een heel eigen formule. Dat is al meteen te zien aan het interieur.

Je kan jouw bestelling natuurlijk persoonlijk doorgeven door de telefoon of aan de balie, maar bij de Chinese Box Club hebben ze ook een kiosk waar je middels een scherm je bestelling kan samenstellen. Tevens is men druk bezig met de voorbereidingen om online te kunnen bestellen.

Vervolgens mag je even wachten op het belletje. Daarna verschijnt het nummer van je bestelbonnetje boven één van de vijf luikjes en mag je, in tegenstelling tot de traditionele Chinese afhaalrestaurants, zelf het luikje omhoog doen en je bestelling pakken.

Meer weten? Check chineseboxclub.nl