Danny Vera vervangt Magpie Salute

The Magpie Salute cancelt haar Europese tournee en daarmee vervalt ook het geplande optreden van zaterdag 13 juli op Bospop. Naarstig is door de organisatie gezocht naar vervanging en die is gevonden in Danny Vera.

Danny Polfliet behoort tot de eerste lichting afgestudeerden aan de Rockacademie in Tilburg. Sinds die tijd toert hij met zijn band, maakt diverse platen, is de vaste huisband van Veronica Inside en momenteel staat hij in de picture met ‘Roller Coaster’.

Een graag geziene artiest die een festival op zijn kop zet met een opzwepend live optreden, een stem die herinneringen oproept aan Johny Cash en dat alles onder de noemer Americana. Op Bospop zal Danny Vera zijn welverdiende status waarmaken en dat wordt in volle teugen swingen en meezingen.

Meer informatie en tickets via www.bospop.nl.

Sfeervideo

https://youtu.be/5o_m2-U9erM