DrakenbootFestival van start

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Zaterdag is de eerste editie van het DrakenbootFestival van start gegaan, georganiseerd door Kiwanis Weert. 21 teams strijden vandaag om de eerste plaats tijdens spectaculaire drakenbootraces op de Zuid-Willemsvaart in Weert.

Aan de start van de drakenbootraces verschenen vanmiddag enthousiaste bedrijven- en vriendenteams, verenigingen en stichtingen uit Weert, Nederweert, Brabant en zelfs België. Rond 20.00 uur zullen de finales plaatsvinden waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Daarnaast is er ook een prijs voor het meest ludieke / mooiste team.

Aansluitend vindt er nog een feestavond plaats aan de Werthaboulevard met de band Guarantee.
[nggallery id=’8081′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie