Fiets Frotten op herhaling in Schoot

Foto door: Foto Hammie

Budel-Schoot – Na het daverende succes van vorig jaar kon het ook niet anders dan dat er een vervolg zou komen: op de zondagmiddag van Schoot Kermis gaan ze weer Fiets Frotten. De afgelopen editie kreeg landelijke media-aandacht van onder meer Editie NL, dumpert.nl en RTL. Dat belooft dus wat voor dit jaar. Je kunt vanaf nu ook je team aanmelden.

Hoe gaat het in z’n werk?

Het is eigenlijk heel simpel. Je wordt met je team (bestaande uit 5 personen) opgesloten in een ‘kooi’, samen met 1 fiets en 1 container (kliko). Het doel is dat je zo snel mogelijk de fiets in de container vouwt/frot. De tijd stopt als de deksel van de container dicht zit, met een maximum van 5 minuten per team. Het team dat dit als snelste doet wint de grandioze hoofdprijs van 100 consumptiemunten. Hulpmiddelen zijn niet toegestaan. De organisatie regelt voor elk team een normale fiets en een normale kliko. Het enige wat je dus mee moet nemen is je eigen spierkracht.

De aanmeldingen zijn geopend

De aanmeldingsprocedure is geopend en de eerste teams hebben zich al gemeld! Denk je dit ook te kunnen? Meld je team dan nu aan op www.schootkermis.nl. Er is een maximum van 20 teams (vol=vol), dus wees er snel bij!

Voor de vrouwen

Dit jaar helpt de organisatie de vrouwen een beetje op weg, zij loten namelijk enkel uit damesfietsen. Dus ook als je met je vriendinnen mee wil doen: grijp je kans!

Informatie

Het evenement vindt plaats op zondagmiddag 14 juli, op het Vogelsplein te Budel-Schoot (bij het grote podium). Het zal starten om 14.00 uur en de inschrijfkosten zijn €10,- per team. De presentatie is in handen van Marcel van Gils en de plaatjes worden gedraaid door DJ Siem.

Impressie van afgelopen jaar via Youtube

https://youtu.be/y5OMOT5eX-k