Jubileumfeest 50 jaar ‘De Boshoverbeek’

In het weekend van 21 t/m 23 Juni viert buurtvereniging ‘de Boshoverbeek’ haar 50-jarig jubileumfeest. Buurtvereniging De Boshoverbeek werd opgericht in 1969 en bestaat dus 50 jaar. In een tijd waarin er helaas steeds minder buurtverenigingen zijn is dat heel bijzonder. Door de activiteiten bindt de buurtvereniging de mensen in de buurt en realiseert daarmee een sociale cohesie.

Al enige jaren viert de buurtvereniging een lustrumfeest voor buurtgenoten, oud-leden, vrienden en bekenden onder het thema ‘Beekfeesten’. Beekfeesten 2019 is een feest met een gouden randje! Speciaal voor dit weekend wordt er een grote feesttent geplaatst aan het begin van de Boshoverbeek (Hoek Hoolstraat), zodat het feest voor iedereen gemakkelijk te bereiken is en het ook echt een feest van de buurt is.

De feestcommissie heeft een aantrekkelijk programma samengesteld voor jong en oud. Een belangrijk element van het feestweekend is de ‘reünie’ op zaterdagavond 22 juni waarvoor oud-buurtgenoten zijn uitgenodigd. Contacten worden weer aangehaald en herinneringen gedeeld.

Een feestweekend voor jong en oud

Op vrijdag 21 juni is er vanaf 20.30 uur een gezellige avond voor jong en oud met DJ Kimmeneed. Gezellig bijkletsen met hapje en drankje. Een beetje erin komen…

Op zaterdag middag komt Clown Rinaldo speciaal naar de Boshoverbeek om de kinderen (en kleinkinderen) te amuseren met een spetterend programma en kunnen kinderen geschminkt worden. Het middagprogramma is van 14.00 -17.00 uur.

Zaterdagavond vanaf 20.30 uur is er een geweldige feestavond- reünie voor alle buurtgenoten, oud buurtgenoten en vrienden. De avond wordt muzikaal omlijst met live muziek van De Bènt.

Zondag 23 Juni sluiten ze het feestweekend af met een brunch voor de buurtgenoten die zich hiervoor hebben aangemeld. Gezellig samen wakker worden, nakletsen en de resterende bonnen op te maken. De entree voor alle activiteiten (behalve de brunch) is geheel gratis.

X