Frans Verhagen in het zonnetje gezet

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Veel mensen zijn als kind bij een verjaardagsfeestje wel eens gaan zwemmen. De alom bekende zin “neem je zwemspullen mee en je wordt thuis gebracht” stond er meestal onder op de uitnodiging.

Maar je bent nooit te oud voor zo’n feestje! Bij zwembad de IJzeren Man werd donderdagochtend een bijzonder verjaardagsfeestje gevierd. Frans Verhagen uit Maarheeze vierde zijn 90e verjaardag in het Weerter zwembad. Hij zwemt al 25 jaar bij de IJzeren Man. De humoristische man is nog altijd fit, goedlachs en bij de pinken!

Zwembad de IJzeren Man zette hem vanochtend in het zonnetje. Hij kreeg een bloemetje overhandigd en natuurlijk was er ook gezorgd voor wat lekkers. Daarna werd er natuurlijk gezwommen want dat houdt men fit.

[nggallery id=’7977′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie