Kermis in Tungelroy van start

(Foto’s/video) Onder het genot van een stralend lentezonnetje is zaterdagavond de kermis in Tungelroy geopend. De officiele opening werd verricht door kermiswethouder Gabriels.

Voordat de attracties gingen draaien vond er een spannend moment plaats voor de kinderen van basisschool Joannes. Er werd bekend gemaakt wie de kleur- en knutselwedstrijd ging winnen. Voor de winnaars was er een snoepzak en een envelopje. Na de bekendmaking stapten de Baereliejers in de rups en bespeelden ze de instrumenten om de kermis muzikaal te openen.

Ook de komende dagen in het nog volop feest in Tungelroy:

Kermiszondag
Op zondag is er naast de kermis om 17.00 uur een optreden van Nederlands jeugdkampioen goochelen Nigel Otermans. Tussen 15.00-16.00 uur is er voor de kinderen gratis schepijs. In cafe-zaal Kimpe Veld is er om 18.00 uur een optreden van duo voor de lol, waarna DJ Nicky de zondag afsluit.

Kermismaandag
Op kermismaandag zijn de vroege vogels al vanaf 10.00 uur welkom voor het matinee. Spek met eieren zullen niet ontbreken. Om 14.30 uur is er de smartlappen party waarna Dj Nicky vanaf 18.00 uur het podium betreedt.

Verder staat er een groot springkussen en staat er op zondag en maandag een frituurwagen.

De winnaars van de kleur- en knutselwedstrijd

Elise uit groep 1
Diede uit groep 2
Loek uit groep 3
Alec uit groep 4
Loe uit groep 5
Thijn uit groep 6
Kleine roze attractie van Fenne en Brechtje
Grote griezelhuis van Charlotte, Myrthe, Lieke en Cas

Video van de muzikale opening door de Baereliejers

https://youtu.be/aR67CWw133w